Stadsparkfeesten 2009 (verslag)

 

Zoals ieder jaar zal Tusk ook nu weer van de partij zijn tijdens de Stadsparkfeesten op 30, 31 mei en 1 juni.

 

Stadsparkfeesten

Schaken, in't klein...

 

levensgrote schaakstukken

... en in't groot.

 

schaken voor jong en minder jong

Leeftijd is geen criterium.

 

 

uit 'nieuws.be':

 

Voor de 27ste keer Stadspark- feesten tijdens de Sinksendagen

 

Turnhout - Elke rechtgeaarde Turnhoutenaar en ook vele dagjesmensen uit de regio weten intussen al dat je tijdens de Sinksendagen van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni in het stadspark moet zijn.Ook dit jaar bestaat het programma weer uit tal van elementen waarin iedereen, jong en minder jong, zijn gading kan vinden.

Naast de traditionele onderdelen zoals de quiz op vrijdagavond, de antiek- en curiosamarkt op zondagochtend en de old-timertocht van Tilburg naar Turnhout, die omstreeks 15.00 uur in de namiddag in het stadspark arriveert, staat het programma bol van aantrekkelijke activiteiten.

Zo kan je kiezen voor het kinderspeelparadijs, het uitdagende hoogteparcours voor de iets oudere durvers, de stoomtreintjes, telegeleide bootjes en tal van kwalitatief hoogstaande animatieacts uit binnen- en buitenland of demo’s van Turnhoutse sportverenigingen.

Op het grootste tuinterras van Turnhout kan je, begeleid door muziekbandjes, genieten van een hapje en drankje en bijpraten met vrienden bekenden.

Zie je door de bomen het bos niet meer in het stadspark? De gidsen van Natuurpunt Educatie brengen, ter gelegenheid van de Dag van het Park, weer helderheid en vertellen zowel leuke weetjes over planten en bomen als over het dierlijk leven in het stadspark. Ze wijden de deelnemers ook in in de balts en het voortplantingsgedrag van de dieren die we in het stadspark ontmoeten. Er starten begeleide wandelingen op zondag te 13.00 en 15.00 uur.


Tusk zal tijdens de Stadsparkfeesten aanwezig zijn op:

zaterdag 30 mei van 13u30 tot 18u00
zondag 31 mei van 9u30 tot 18u00
maandag 1 juni van 13u30 tot 18u00


Waarvoor je bij ons zoal terecht kan:

  • korte inleiding tot het schaken
  • spelen van vrijblijvende partijtjes
  • oplossen van schaakpuzzles
  • meer informatie i.v.m. onze club
  • opsnuiven van de bijzondere sfeer
    die het schaakgebeuren omringt